Мъж на 55 години е останал без дом, след като пожар

...
Мъж на 55 години е останал без дом, след като пожар
Коментари Харесай

Пожар остави мъж от Брестовица без дом - нека помогнем!

Мъж на 55 години е останал без дом, след като пожар е изпепелил до основи къщата му в пловдивското село Брестовица. Пожарът е зародил нощес, а цялата мебелировка на мъжа е изгоряла.

" Мъжът живее самичък, къщата му е изцяло изгоряла ", сподели за GlasNews.bg Никола Стоянов, който е станал очевидец на огнения пъкъл и е подал сигнал към 112.

По първична информация пожарът е тръгнал от печка за дърва. Собственикът на къщата не е потърпевш. Никола Стоянов, който е негов съгражданин, посочи пред екипа ни, че има място, на което той да бъде настанен краткотрайно.

Междувременно Никола Стоянов стартира дарителска акция в поддръжка на мъжа, останал без дом.

" Човекът остана без документи, без облекла - без безусловно нищо. Вече започнахме да събираме облекла, има хора, които към този момент подариха ", допълни Никола Стоянов.

Никола се надява хората да проявят състрадателност и да откликнат на апела за помощ.

" Най-важното е да подсигурим покрив за Мишо, като благодарение на всички да съберем средства за закупуването на резервоар за живеене, който ще бъде подложен в двора. Контейнерът коства към 10 хиляди лв., към този момент съм взел оферта от компания, която ги създава ", сподели той.

Всеки, който желае да помогне, може да се свърже с Никола Стоянов на тел.: 0886828242.

" Сигурен съм, че в този сложен за Мишо миг ще се обединим и ще му помогнем! ", добавя мъжът.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР